Fajitas – 29,00

Rozżarzony półmisek z grillowaną papryką, cebulą, sosami i plackami tortilli.

  • Grillowany kurczak / grilled chicken – 7,00
  • Grillowana wołowina / grilled beef – 21,00

Quesadillas Grande – 24,00

Dwa chrupiące placki tortilli zapiekane z serem, salsą meksykańską podane z kwaśną śmietaną.

Dodatki do wyboru:
• Kurczak, ruccola / chicken, ruccola – 8 ,00
• Polędwica wołowa, podwójny ser / beef sirloin, double cheese – 16,00
• Podwójny ser, ruccola / double cheese, ruccola – 6,00

 

American BBQ Ribs porcja  400 g – 51,00 zł

Znakomite wieprzowe żeberka pieczone na ruszcie w BBQ, podawane z sałatką Colesław oraz frytkami

 

Wiener Schnitzel – 31,00

Sznycel wieprzowy (200 g) w kruchej panierce serwowany klasycznie z cytryną, sałatką Colesław i sosem Ajoli.

 

Cowboy Steak – 38,00

Soczysty kawałek polędwicy wieprzowej (200 g) w pikantnym sosie musztardowym z pomidorami, bekonem,
cebulą czerwoną, papryczką chilli i czosnkiem podawany z miksem sałat.

 

Stek z karkówki (300 g) – 38,00

Marynowany stek z karkówki podawany z frytkami (wiejskie lub zwykłe), Colesławem i sosami BBQ i Ajoli

 

Chicken Fingers – 30,00

Panierowane paluchy z piersi kurczaka, podawane z frytkami i sałatką Colesław.

 

Fish & Chips – 30,00

Fileciki rybne panierowane w tempurze, podawane z sosem tatarskim, frytkami i sałatką Colesław.

 

Grilled Salmon Steak – 41,00

Grillowany stek z łososia norweskiego, podawany z pieczonym ziemniakiem, delikatnym sosem kaparowym i sałatką vinegrette.

 

Dodatki do wyboru – 8,00:
• ziemniaki pieczone, wiejskie frytki, ziemniak z masłem ziołowym, ryż