Fajitas – 31 zł

Rozżarzony półmisek z grillowaną papryką, cebulą, sosami i plackami tortilli.

  • Grillowany kurczak / grilled chicken – 10 zł
  • Grillowana wołowina / grilled beef – 15 zł

Quesadillas Grande – 27 zł

Dwa chrupiące placki tortilli zapiekane z serem, salsą meksykańską podane z kwaśną śmietaną.

Dodatki do wyboru:
• Kurczak, ruccola / chicken, ruccola – 10 zł
• Polędwica wołowa, podwójny ser / beef sirloin, double cheese – 16 zł
• Podwójny ser, ruccola / double cheese, ruccola – 8 zł

 

American BBQ Ribs porcja  400 g – 54 zł

Znakomite wieprzowe żeberka pieczone na ruszcie w BBQ, podawane z sałatką Colesław oraz frytkami

 

Wiener Schnitzel – 34 zł

Sznycel wieprzowy (200 g) w kruchej panierce serwowany klasycznie z cytryną, sałatką Colesław i sosem Ajoli.

 

Cowboy Steak – 42 zł

Soczysty kawałek polędwicy wieprzowej (200 g) w pikantnym sosie musztardowym z pomidorami, bekonem,
cebulą czerwoną, papryczką chilli i czosnkiem podawany z miksem sałat i frytkami.

 

Stek z karkówki (300 g) – 41 zł

Marynowany stek z karkówki podawany z frytkami (wiejskie lub zwykłe), Colesławem i sosami BBQ i Ajoli

 

Chicken Fingers – 30,00

Panierowane paluchy z piersi kurczaka, podawane z frytkami i sałatką Colesław.

 

Fish & Chips – 30,00

Fileciki rybne panierowane w tempurze, podawane z sosem tatarskim, frytkami i sałatką Colesław.

 

Grilled Salmon Steak – 44 zł

Grillowany stek z łososia norweskiego, podawany z pieczonymi ziemniakami, delikatnym sosem kaparowym i sałatką vinegrette.

 

Dodatki do wyboru – 8,00:
• ziemniaki pieczone, wiejskie frytki,