Fajitas – 34 zł

Grillowana papryka, cebula, sosy, placki tortilli.

  • Grillowany kurczak / grilled chicken – 10 zł

Quesadillas Grande – 29 zł

Dwa chrupiące placki tortilli zapiekane z serem, salsą meksykańską podane z kwaśną śmietaną.

Dodatki do wyboru:
• Kurczak, ruccola / chicken, ruccola – 10 zł
• Wołowina,  ser / grilled beef ,  cheese – 20 zł

American BBQ Ribs porcja  400 g – 59 zł

Znakomite wieprzowe żeberka pieczone w BBQ, podawane z sałatką Colesław oraz frytkami

Wiener Schnitzel – 46 zł

Sznycel wieprzowy (200 g) w kruchej panierce serwowany klasycznie z frytkami, cytryną, sałatką Colesław i sosem Ajoli.

Cowboy Steak – 59 zł

Soczysty kawałek polędwicy wieprzowej (200 g) w pikantnym sosie musztardowym z pomidorami, bekonem,
cebulą czerwoną, papryczką chilli i czosnkiem podawany z miksem sałat i frytkami.

Stek z karkówki (300 g) – 49 zł

Marynowany stek z karkówki podawany z frytkami, Colesławem i sosami BBQ i Ajoli

Chicken Fingers – 36,00

Panierowane paluchy z piersi kurczaka, podawane z frytkami i sałatką Colesław.

Fish & Chips – 39,00

Fileciki rybne panierowane w tempurze, podawane z sosem tatarskim, frytkami i sałatką Colesław.

Grilled Salmon Steak – 59 zł

Grillowany stek z łososia norweskiego, podawany z pieczonymi ziemniakami, delikatnym sosem kaparowym i sałatką vinegrette.