Fajitas – 29,00

Rozżarzony półmisek z grillowaną papryką, cebulą, sosami i plackami tortilli.

  • Grillowany kurczak / grilled chicken – 6,00
  • Grillowana wołowina / grilled beef – 20,00

Quesadillas Grande – 24,00

Dwa chrupiące placki tortilli zapiekane z serem, salsą meksykańską podane z kwaśną śmietaną.

Dodatki do wyboru:
• Kurczak, ruccola / chicken, ruccola – 7 ,00
• Polędwica wołowa, podwójny ser / beef sirloin, double cheese – 15,00
• Podwójny ser, ruccola / double cheese, ruccola – 5,00

 

American BBQ Ribs mała porcja (small) 200 g / duża porcja (big) 400 g – 35,00/49,00

Znakomite wieprzowe żeberka pieczone na ruszcie w BBQ, podawane z sałatką Colesław oraz frytkami

 

Wiener Schnitzel – 29,00

Sznycel wieprzowy (250 g) w kruchej panierce serwowany klasycznie z cytryną, sałatką Colesław i sosem Ajoli.

 

Cowboy Steak – 33,00

Soczysty kawałek polędwicy wieprzowej (220 g) w pikantnym sosie musztardowym z pomidorami, bekonem,
cebulą czerwoną, papryczką chilli i czosnkiem podawany z miksem sałat.

 

Stek z karkówki (300 g) – 29,00

Marynowany stek z karkówki podawany z frytkami (wiejskie lub zwykłe), Colesławem i sosami BBQ i Ajoli

 

Chicken Fingers – 29,00

Panierowane paluchy z piersi kurczaka, podawane z frytkami i sałatką Colesław.

 

Roast Chicken – 39,00  czas ocz. 30min

Połówka kurczaka marynowanego w ziołach i chilli z rusztu, podawana z salsą meksykańską, frytkami i sałatką Colesław.

 

Fish & Chips – 29,00

Fileciki rybne panierowane w tempurze, podawane z sosem tatarskim, frytkami i sałatką Colesław.

 

Grilled Salmon Steak – 39,00

Grillowany stek z łososia norweskiego, podawany z pieczonym ziemniakiem, delikatnym sosem kaparowym i sałatką vinegrette.

 

Pike perch with spinach – 47,00

Sandacz na szpinaku z krewetką w sosie Tennessee i warzywami na parze

 

Dodatki do wyboru – 5,00:
• ziemniaki pieczone, wiejskie frytki, ziemniak z masłem ziołowym, ryż