Fajitas – 34 zł
Grillowana papryka, cebula, sosy, placki tortilli.
- Grillowany kurczak / grilled chicken – 10 zł
Quesadillas Grande – 29 zł
Dwa chrupiące placki tortilli zapiekane z serem, salsą meksykańską podane z kwaśną śmietaną.
Dodatki do wyboru:
• Kurczak, ruccola / chicken, ruccola – 10 zł
• Wołowina, ser / grilled beef , cheese – 20 zł
American BBQ Ribs porcja 400 g – 59 zł
Znakomite wieprzowe żeberka pieczone w BBQ, podawane z sałatką Colesław oraz frytkami
Wiener Schnitzel – 46 zł
Sznycel wieprzowy (200 g) w kruchej panierce serwowany klasycznie z frytkami, cytryną, sałatką Colesław i sosem Ajoli.
Cowboy Steak – 59 zł
Soczysty kawałek polędwicy wieprzowej (200 g) w pikantnym sosie musztardowym z pomidorami, bekonem,
cebulą czerwoną, papryczką chilli i czosnkiem podawany z miksem sałat i frytkami.
Stek z karkówki (300 g) – 49 zł
Marynowany stek z karkówki podawany z frytkami, Colesławem i sosami BBQ i Ajoli
Chicken Fingers – 36,00
Panierowane paluchy z piersi kurczaka, podawane z frytkami i sałatką Colesław.
Fish & Chips – 39,00
Fileciki rybne panierowane w tempurze, podawane z sosem tatarskim, frytkami i sałatką Colesław.
Grilled Salmon Steak – 59 zł
Grillowany stek z łososia norweskiego, podawany z pieczonymi ziemniakami, delikatnym sosem kaparowym i sałatką vinegrette.